Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 50€

Για ελαττωματικά προϊόντα:
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή ενός ή παραπάνω προϊόντων, τα οποία παραδόθηκαν ελαττωματικά, λόγω πιθανής βλάβης κατά την μεταφορά, παρακαλώ όπως επικοινωνήσατε με το κατάστημα αυστηρά εντός 48 ωρών από την παραλαβή. Το αίτημά σας θα ελεγχθεί από εμάς και σε περίπτωση ευθύνης του καταστήματος, η αλλαγή, επιστροφή και αποστολή του νέου προϊόντος, θα γίνει δωρεάν. Παρακαλούμε παρέχετε αποδεικτικά στοιχεία (φωτογραφίες ή άλλα), απ’ τα ελαττωματικά προϊόντα.

Πολιτική υπαναχώρησης:
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή μιας παραγγελίας για οποιονδήποτε λόγο, αυτό θα πρέπει να γίνει εντός 14 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας και υπό τους παρακάτω όρους:

Το προϊόν ΔΕΝ έχει φορεθεί, ανοιχτεί, χρησιμοποιηθεί.
Το προϊόν ΔΕΝ φέρει σημάδια φθοράς.
Το προϊόν ΔΕΝ εμπίπτει στην κατηγορία των ελαττωματικών προϊόντων.

1) Επικοινωνήστε μαζί μας
2) Αν η παραγγελία δεν έχει αποσταλεί, η διαδικασία θα λήξει εδώ, κατόπιν συνεννόησης
3) Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει αποσταλεί, χρησιμοποιήστε το έντυπο υπαναχώρησης παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ
4) Παραλάβετε την παραγγελία, και στείλτε την πίσω ΜΑΖΙ με το έντυπο υπαναχώρησης υπογεγραμμένο, με το κόστος αποστολής να επιβαρύνει τον παραλήπτη

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διαδικασία υπαναχώρησης κοστίζει όσο το κόστος των μεταφορικών +3€ * . Τα λεφτά θα σας επιστραφούν κατόπιν συνεννόησης και εντός 14 εργάσιμων ημερών, αφού αφαιρεθεί το ποσό που προαναφέρθηκε! Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την ίδια μεταφορική από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας.

*Το κόστος αφορά παραγγελίες που έχουν αποσταλεί μόνο.